Calculator
salariu
 • Salariul
 • EUR 4,6303
 • USD 3,9308

Despre Cont Solutions

O echipă cu experiență, bine informată și determinată care muncește pentru ca traversarea junglei fiscale
să pară mai ușoară pentru clienții săi

Despre noi

Cont Solutions SRL este autorizată să ofere consultanță în domeniul financiar-contabil fiind membră activă a Camerei Auditorilor Financiari din România, și a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați.

Peste 10 ani de activitate

De mai bine de 10 ani, am oferit suportul necesar luării deciziilor privind activitatea financiară și politica fiscală pentru companii din diverse domenii de activitate.

Portofoliu de clienți importanți

Ne-am câștigat reputația prin oferirea de servicii profesionale unui număr important de clienți din diferite domenii de activitate. Varietatea și profesionalismul serviciilor oferite au determinat ca în decursul anilor portofoliul clienților să crească semnificativ.

Fiecare client este tratat cu maximă atenție și seriozitate, beneficiind atât de cunoștințele teoretice, cât și de experiența practică acumulată de-a lungul timpului.

Ne recomandă portofoliul de clienți, ca și încrederea de care ne bucurăm din partea acestora, încrederea fiind și cea mai mare satisfacție profesională a noastră. În afară de relațiile deja bine stabilite cu cea mai mare tipografie din Timișoara, portofoliul nostru de clienți mai cuprinde societăți din industria prelucrătoare și cea extractivă, pentru care am realizat misiuni de audit financiar, societăți din industria hotelieră, precum și societăți care se ocupă cu comerțul en gros și en detail, producție de soft și publicitate.

Am desfășurat și vom desfășura în continuare proiecte punctuale privind inventarierea patrimoniului, printre clienții noștri pe acest segment numărându-se: Banca Comercială Română, SC Euromaster Tyre&Services România SA (Michelin Romania), Nexte Bank etc.

Confidențialitate

Interesele clientului și confidențialitatea reprezintă liniile definitorii ale activității noastre, precum și faptul că înțelegem că cifrele reflectate în contabilitate reprezintă pentru clienții noștri mai mult decât simple cifre, sunt chiar rezultatul muncii lor. Politica noastră de confidențialitate acoperă tot spectrul informațiilor comunicate de și către client și nu se oprește la durata efectivă a contractului.

Cu excepția informațiilor și documentelor necesare pentru îndeplinirea unor obiective aferente proiectului, toate informațiile și documentele transmise sau primite de către client rămân confidențiale și nu vor fi transmise altor persoane sau entități, cu excepția persoanelor agreate de către părțile semnatare. Excepție fac solicitările îndreptățite și formulate într-un cadru legal de către autoritățile române.

Dezvoltare continuă

În decursul celor peste 10 ani de desfășurare a activității am pus accent pe dezvoltarea profesională continuă participând la diverse cursuri, seminarii, mese deschise pentru a putea oferi clienților servicii de cea mai bună calitate, iar faptul că aceștia au rămas alături de noi în toată această perioadă reprezintă o recunoaștere a serviciilor oferite lor în scopul dezvoltării afacerilor pe care le conduc.

Acreditări

Firma noastră deține acreditări conferite de autoritățile reprezentative în domeniul financiar-contabil.

Referințe

Toți clienții noștri reprezintă o bună referință despre calitatea serviciilor noastre. Puteți citi aprecieri ale unui partener extern.

Colaborarea noastră a început în anul 2007, prin proiectul de inventariere mijloace fixe și obiecte de inventar pentru unitățile BCR din zona de vest a României. Am continuat prin alte proiecte desfășurate împreună, în favoarea unor entități la nivel național. Suntem parteneri pe diverse proiecte de inventariere a patrimoniului și pentru prestarea serviciilor financiar contabile. Considerăm că societatea CONT SOLUTIONS SRL este un partener foarte serios și capabil să execute lucrările convenite care corespund tuturor exigențelor clienților.

Angajații respectă clienții și păstrează confidențialitatea tuturor operațiunilor efectuate. Sunt profesioniști, flexibili, au o foarte mare atenție la detalii, motiv pentru care prelungim parteneriatul nostru și sperăm că împreună să derulăm multe proiecte ce vor aduce beneficii societăților noastre. Suntem foarte mulțumiți de prestația firmei CONT SOLUTIONS SRL și ne face plăcere să o recomandăm pentru diverse servicii financiar contabile, expertiză și audit financiar.

Steliana Toma Manager, SC RUIU EXPERT 2000 SRL
București, str.Panduri, nr.12, sector 5

Clienți

Toți clienții noștri reprezintă o bună referință despre calitatea serviciilor noastre.

 • Hotel Tresor
 • Grafoprint
 • Maxstruktur
 • Sport4Fun
 • Multijet
 • Alldeco
 • Intellitech
 • Birou Notarial Poenariu
 • Megazone
 • Delta HR Consult
 • Oil Solutions
 • Maxi Vission

Confidențialitate

Interesele clientului și confidențialitatea reprezintă liniile definitorii ale activității noastre. Politica noastră de confidențialitate acoperă tot spectrul informațiilor comunicate de și către client și nu se oprește la durata efectivă a contractului.

Cu excepția informațiilor și documentelor necesare pentru îndeplinirea unor obiective aferente proiectului, toate informațiile și documentele transmise sau primite de către client rămân confidențiale și nu vor fi transmise altor persoane sau entități, cu excepția persoanelor agreate de către părțile semnatare.

Excepție fac solicitările îndreptățite și formulate într-un cadru legal de către autoritățile române.

SC CONT SOLUTIONS SRL

Contactează-ne